matkaamsterdam.nl
experimenten met sekskalender kutjeskutjes grootgeile bi sexsex met boormachinehappy singles day kortingvertaling van geilmijn geile werksterkut neukerik wil sex hebben

Vertaling hoer

BOOK A CLASS

 

HOER - Engelse vertaling - bab.la Nederlands …

vertaling hoer
Microsoft Translator gebruiken in Microsoft Edge-browser. De nieuwe Microsoft Edge ondersteunt vertaling voor meer dan 60 talen. De browser vraagt u automatisch een webpagina te vertalen wanneer de pagina die u wilt openen, in een andere taal wordt weergegeven dan de paginas die worden vermeld onder de voorkeurstalen in instellingen.

 

Hoer in het Duits vertaald uit het Nederlands

Hoe werkt dat. Translator.eu is een Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren. Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over …

 

Morse Code Vertaler - Morse Code Ontcijferen | …

Vertalingen van hoer in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen.

 

Hoer Engels - Afrikaans-Engels Woordeboek - Glosbe

Een ros is een edel dier. Bij het vertalen van het woord “horse”uit het Engels is het dus belangrijk om te zien in welke context dit woord wordt gebruikt om het goed te kunnen vertalen. Daarnaast heeft een vertaler natuurlijk een goede beheersing nodig van de …

 

Hoer — vertaling in alle talen - LangDB

"hoer" Vertaald van Nederlands naar Duits inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden

 

Vertaler - VERTALING VAN UW TEKST HIER!

vertaling hoer
hoe: in which way; how; what sort of; as to how; of how; Wiktionary: hoe → how; hoe → how; hoe → how; hoe → how

 

Images of vertaling Hoer

Vertalen «Hoer» in alle talen, bekijk alle gevonden vertaalwerk, Voorbeelden.

 

Google Translate

Morse Code Vertaler is een vertaler waarmee iedereen tekst kan vertalen naar Morse Code en Morse Code vertalen naar tekst. Met de Online Morse Code Vertaler, kan iedereen een tekst in het Engels of wat voor taal dan ook omzetten in Morse Code en andersom.

 

Hoe: vertaling Engels - Nederlands

Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "hoer" – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. hoer - Engelse vertaling – Linguee woordenboek Opzoeken in Linguee

 

Vertalen met DeepL Translate

Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepLs wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie. De momenteel ondersteunde talen zijn Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Nederlands, Pools, Russisch, Japans en Chinees.

 

Nederlands-Engels woordenboek - vertaling - …

Voer de tekst in het bovenste venster in om van Nederlands naar Latijn te vertalen. Klik vervolgens op de groene knop "Vertalen" om de ingevoerde tekst te vertalen. Houd er rekening mee dat onze vertaler Nederlands-Latijn maximaal 5.000 tekens per keer aankan.

 

hoer - Vertaling naar Engels - voorbeelden …

vertaling hoer
Als 10 gebruikers de vertaling hebben bekeken en goedgekeurd wordt de Nederlandse term permanent in de beantwoorden andere bab.la gebruikers vragen over onderwerpen die gerelateerd zijn aan het Engels en het Nederlands en hoe verschillende Nederlandse woorden in alledaagse situaties te gebruiken zijn. Laten we contact houden.

 

Nederlands - Roemeens vertalen | TRANSLATOR.EU

vertaling hoer
Hoe werkt dat. Vanwege de Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren. Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem.

 

hoer - Vertaling Nederlands-Engels - …

Hoe gebruik je deze online vertaler? Veel vertaalde voorbeeldzinnen, vertalen tekst, tekst vertaler. Het is heel simpel: kopieer of schrijf de tekst die je wilt vertalen uit een tekstboek of een website, te vertalen in de vertaalmachine, kiezen voor de doeltaal aan de rechterkant en klik op het vergrootglas icoon.

 

Vertalen Nederlands Latijn online

vertaling hoer
de hoer zelfst.naamw. (v.) Uitspraak: [hur] Verbuigingen: -en (meerv.) vrouw die voor geld seks aanbiedt - hustler, whore. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op

 

hoer - Engelse vertaling – Linguee woordenboek

Vertaling van "hoer" in Frans. zelfst. nw. pute putain prostituée salope traînée catin prostitué garce pétasse fille gigolo chienne. tapin. trottoir. connasse. Andere vertalingen. William behandelde je als een hoer.

 

Microsoft Translator gebruiken in Microsoft Edge …

vertaling hoer
Googles free service instantly translates words, phrases, and web pages between English and over 100 other languages.

 

hoer - Vertaling naar Frans - voorbeelden …

vertaling hoer
hoer vertaling in die woordeboek is Afrikaans - Engels Glosbe, online woordeboek, gratis. Kyk na milions woorde en frases in alle tale.

 

Vertaler - VERTALING VAN UW TEKST HIER!

Vertaling van "hoer" in Engels. zelfst. nw. whore hooker bitch ho prostitute harlot slut tart puta whoring skank tramp. cunt. hustler. strumpet. trollop. Andere vertalingen. De dochter was een …

 

BOOK A CLASS

Parents (To Be)

Parents & Kids

Birthday Party

Special Events

|